FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI VIZSGÁLATOK

Hazánkban rendelet szabályozza, hogy minden munkáltató köteles munkavállalójának foglalkozás-egészségügyi ellátást biztosítani foglalkozás-egészségügyi orvos segítségével. Ez a szolgáltatás nem esik állami finanszírozás alá, így a munkáltatónak kell erről gondoskodnia.

Vállaljuk helyszíni mintavétellel (vér, vizelet), vagy a Bálint Analitikára szállított mintákból a laboratóriumi vizsgálatokat nagy számban, gyorsan, kedvező áron az előírásoknak megfelelően. A mérések fő célja a munkahelyeken előforduló vegyi anyagoknak vagy azok metabolitjának mennyiségi meghatározása a munkavállaló vizeletében, vérében.
A Bálint Analitika szakorvosa, külön díjazás nélkül, elvégzi az eredmények összevetését a referenciaértékekkel, szükség szerint konzultál a foglalkozás-egészségügyi orvossal, a munkavállalókkal az egészségkárosodás megelőzése céljából.

Bálint Analitika Kft. Orvosdiagnosztikai Laboratóriuma kiszűri a leggyakoribb foglalkozási megbetegedéseket, méréseivel képet ad a máj, a hasnyálmirigy, a vese és a vérképző rendszer állapotáról. Eredményeivel segíti a foglalkozás-egészségügyi orvosok döntését az adott munkakörben jelentkező terhelések megítélésében.

<< vissza a szűrővizsgálatokhoz

 

 

 

 

 

Litium